Stockholmsjenna

Hoppträning imorgon

Shit vad jag är trött nu. Och jag ska upp tidigt också. Snark!
Imorgon hämtar snälla Lotta upp mig och så ska vi köpa morötter som Hero och Exet ska få dela på.
Sedan blir det banhoppning som gäller! Måste träna en första och sista gång innan maskeradhoppningen! Haha, visst är jag alltid ute i god tid?

Men det ska bli kul att hoppa. Jag har ju varit hopprädd ett ganska bra tag nu. Men jag hoppas att jag får upp modet snart. Hero tycker det är så kul att hoppa och han gör det med glädje. Jag som en från grunden en hoppryttare har istället börjar fega. Usch…

Här är videon från senaste tävlingen (kan säga er att jag vart helt borta i huvudet efteråt för jag var så nervös och skakade i benen i 20 min efter ritten)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jenny

  usch va hemskt! då skulle jag nog också vara lite försiktig av mig! efter min krashlandning när jag nästan bröt nacken och låg på sjukhus så har jag också blivit mycket försiktigare!

 2. ess

  mitt projekt ska handla om hur man tränar för att bli en bättre ryttare, få bättre sits osv. genom annan träning än bara just ridning 🙂

 3. Evelina

  Jo det är så trist, men han är sån där vissa dagar.. Då är det bara att skritta och lugna ner honom..det kommer en kvinna med en massa kläder som hon visar och så får man prova och köpa helt enkelt 😉 Tråkigare i verkligheten än vad jag hoppats på faktiskt :PHar det hänt någonting som gjort dig hopprädd :S ?

 4. Anna

  Ajdu sånt är jobbigt, när man börjar bli lite feg, men du kommer snart vinna över den känslan tror jag :)Svar: Ja eller hur, det hade man lätt velat ha!

 5. Sofie

  sv: blev nyss 17 men den ponnyn jag har nu har jag bara på foder och tanken är att jag ska köpa egen häst sen och då blir det storhäst 🙂

stats