Stockholmsjenna

Hjälp Mig!!!

Kära läsare! Nu måste ni hjälpa mig. Om jag ska gå på maskerad festen jag blivit bjuden på nästa helg så måste ni hjälpa mig med att ge förslag vad jag kan klä ut mig till.

Så in med alla förslag ni kan komma på! Då blir jag jätte glad. Puss!

Tema finns ej på festen. men antar att de ska vara något  "halloween aktigt".

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emily ;)

  Okej, jag ska såklart hjälpa dig :)Jag tycker att du ska klä ut dig till en vampyr kanske? Det gjorde jag på min kompis halloween fest.Eller så kan du ju klä ut dig till en spöke? Du måste inte välja en av de, det är ju bara förslag 🙂

 2. Amanda

  hmm tricky, har samma problem själv, fast mitt måste som tur inte vara halloween. Men ta typ något hel knäppt typ pumpa? eller fladdermus, men usch det är för tidigt på morgonen för att tänka sorry. Juste har lite frågor om hästtäcken på min blogg, skulle uppskatta ALL hjälp =)

 3. SANIBO

  oh, vad kul!om det går under halloween temat skulle det vara kul med djävul, men det är så mainstream. prova typ, samara i the ring, eller the grudge tjejen, hade vart klockrent! haha,

 4. sara

  du borde vara en fjortisdjävul. hihi :]inte för att du är det men alltså detär coolt också kan man fluffa håret lite extra haha (A) det här med utklädnad var nog inte riktigt min grej 😉

 5. Caroline

  så skall du får ett riktigt bra tips av mig!Jag tycker att du skall köpa din en orange klänning, orange leggins, ha svarta skor och en grön/svart basker på huvudet så blir du en pumpa 🙂 Helt klockrent 🙂

 6. Pinky

  kolla in http://www.buttericks.se/. Där finns TONNVIS med olika maskerad-dräkter och du kommer garanterat vara snyggast på festen. Om du inte känner att du vill köpa en dräkt (för ofta används dom ju bara en gång) så kan du även hyra dräkter där. Supersmidigt! Lycka till, och jag förväntar mig bilder när du väl har valt, eftersom jag börjat följa din blogg 😉 haha. Kram på dig!

 7. mickaela

  80-talet! :)Det ska jag själv klä ut mig till på fredag faktiskt 🙂 Benvärmare, färgade strumpbyxor, en färgad, ganska lång t-shirt och så ett bälte i midjan 🙂 haha, och så självklart plastörhängen, plastarmband och lockigt hår med hårband! 😉 hihi

stats