Stockholmsjenna

Himlen har fått världens finaste häst

I måndags var den värsta dagen i mitt liv. Hero fick galoppera vidare till de evigt gröna ängarna efter att jag hittat honom i hagen med ena bakbenet som var av. Himlen har fått världens finaste häst som hade ett hjärta av guld. Är så tacksam för alla fina minnen han gav mig och allt han lärt mig. Utan honom så hade jag aldrig varit den ryttare & hästmänniska som jag är idag. Tack för allt älskade Hero. Vi fick 10 fantastiska år tillsammans. Fortsätt att i hästhimlen visa vilken fantastisk ridtravare du var ❤

 

Jag fortsätter att sörja i fred ett litet tag till. Hero finns med mig i mina tankar hela tiden och varje natt dyker han upp i mina drömmar. Jag är fortfarande i det stadiet att jag börjar gråta så fort någon nämner hans namn eller när jag tänker på något specifikt minne.

 

Så fort jag mår lite bättre i själen så kommer jag skriva ett längre inlägg om vad som hände i måndags.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sari

  Tårarna började rinna av ditt inlägg.
  Tog bort min älskade travare ( av ålder, 30 år, men fruktansvärt jobbigt ändå)
  Styrkekramar till dig❤

 2. Jenny

  Gud vad ledsamt att läsa.
  Man måste låta det få ta tid.
  Jag tänker fortfarande på min ponny varje dag, trots att det gått 3 år i maj… Saknaden tar liksom aldrig slut 🙁

 3. Anonym

  Jag beklagar sorgen! Han var den finaste travare jag sett. Följt er i många år. ni har inspirerat mig och fått mig att fortsätta kämpa med mina egna travhästar. Hero hade tur att ha dig som ägare! Jag hoppas att du inte slutar med hästar efter det här utan att du tar dig an en ny häst. Det tror jag att Hero hade velat. Styrekramar!!!

stats