Stockholmsjenna

Hero har hoppat vattengrav!

Idag har Hero gjort det igen! Han slutar aldrig överraska mig.
Egentligen tänkte jag bara ta det lugnt och jogga lite med honom idag. Satte på dressyrsadeln och red ut. När jag hade ridit ett tag och var på gräsbanan så kom min chef ut och frågade om jag kände mig för att hoppa lite. “Ja, lite lågt bara..” svarade jag osäkert med tanke på att jag satt i dressyrsadeln.

Men istället slutade det med att jag hoppade en liten bana ute på gräsbanan. Blandannat hoppade Hero över vågplanket, strömsholmsgrinden och vattengraven (!!) för första gången. Och han gjorde det så bra! Han tvekade inte ens utan hoppade det som om han inte gjort något annat.

Så idag är jag riktigt stolt över honom, min fina ridtravare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats