Stockholmsjenna

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter fotograferingen som gick jättebra. Jag hade det jättekul i studion och hade en duktig fotograf som fotade och en duktig tjej som sminkade mig fint. Så det var kul! Bilderna kommer säkerligen upp här på bloggen sen så ni får se.

Påvägen hem träffade jag Linnea och hennes mor. Vilket var riktigt trevligt då jag inte träffat hennes mamma sen 2 år tillbaka.  Så man fick lite sällskap en bit hem iallafall.

Nu ska jag alldeles strax äta lite och sedan börja röra mig mot stallet till min söt Hero.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amanda eriksson

    Sv till det där om stockholmaren ;):Det är ju det som är synd, för jag känner några som är otroligt trevliga som kommer från stockholm, men tyvärr så blir det att man undviker att åka och hälsa på Dem utan dem får hälsa på här i Göteborg liksom 😉 Vi är ju även här en stor stad med många spårvagnar/tåg/bussar…Men jag tror lite att "Ni" har kommit in i en ond cirkel och den är antagligen inte lätt att ta sig ur 😉 Men ett tips, försök att någon gång bara ibland att tagga ner och ägna kanske 10 min i en affär? ;);)

  2. amanda eriksson

    Sv: Hahahh, aah! Alla är samma kille 😛 Han kör stämmorna själv och klipper ihop allt sen, så man kan ju snacka om att han kan sin sak!Fin du blev i din nya frisyr!(Y) 🙂

stats