Stockholmsjenna

Helgen som gått

Det här får bli ett ”helginlägg” då mina batterier i kroppen verkligen dog under helgen. Har knappt startat datorn utan endast använt mig utav mobilen under helgen.

 

I fredags åkte jag till stallet då en jättegullig tjej (som faktiskt är bloggläsare) kom ut för att provrida Hero. Det gick jättebra, och ev. så börjar hon rida Hero som hans nya medryttare.

På kvällen så gick jag och la mig relativt tidigt då jag gick upp vid 05.30 på lördagen och åkte till stallet tillsammans med Sandra. Anledningen till varför jag åkte dit så tidigt var för att Sandra hade morgonfodringen och jag ville rida och fixa klart allt innan vi i hoppsektionen hade ett möte kl. 10.

 

Red Hero på travbanan då det pågick lektioner på utebanan. Var mest skritt och lite jogg i alla gångarter så att han fick röra på sig. Red även lite öppna och sluta samt skänkelvikningar för att variera arbetet lite. Han var jättefin att rida, och var rätt pigg och glad.

Efter ridningen & mötet så åkte jag sedan hem och bokstavligen dog i sängen. Kollade lite på Gossip Girl och slocknade. Planen var att jag skulle åka hem till mitt ex under kvällen, men jag struntade i det och fortsatte sova istället.

 

Vaknade upp relativt tidigt på söndagen, startade dagen med en kopp kaffe och satte sedan igång med att flyttpacka lite. Tömde en hel garderob med kläder jag inte kommer använda tills vi flyttar (sen har jag ju bara några garderober till..). Tog ett tag att göra detta, så efter det åkte jag direkt till stallet. Hero fick sin vilodag och jag la istället ner tid på att pyssla i stallet samt ta insläppet.

 

IMG_2304

Morgonmys i stallet 

IMG_2310

Hero flabbar med vattnet

IMG_2313

Mysig morgontur på travbanan.

IMG_2319

Hoppsektions möte med tävlingsplanering

IMG_2329

Som en äkta hästtjej så packar jag inte ens i flyttlådor utan i en rosa höpåse från Hööks och en HV Polo/Hööks påse.

IMG_2333

Jag skapade kaos i stallgången med mina saker när jag köpte en trådback som skulle in i skåpet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats