Stockholmsjenna

Hektisk vecka

 

Under veckan som gått har vi försovit oss två gånger. Har känt att både William och jag haft ett stort behov av sömn. Därför var det skönt att vi sov till kl. 8 idag. Blev en lugn start på dagen innan vi fixade oss i ordning för att gå ut på stan en sväng.

 

 

Mötte upp två av mina bästa vänner som också är Williams faddrar för en lunch i Fältöversten. Alltid kul att träffa tjejerna igen och William var på bra humör. Efter lunchen promenerade vi ner till Östermalmstorg och sedan hemåt. Jag trodde att William skulle somna i vagnen på vägen hem, men han hade andra planer. Istället höll han sig vaken hela dagen och somnade inte förrän det var dags för nattning.

 

 

Eftersom han somnade snabbt och jag inte ens hann äta middag innan så passade jag på att njuta av lite egen tid. Tända ljus, en film, rotfrukter med kyckling till middag och ett glas öl. Det kände jag mig värd efter en hektiskt vecka med 40h studier, jobb, fotografering, en massa viktiga telefonsamtal och såklart vardagen som ensamstående med allt vad det kan innebära som hämtning, lämning, laga middagar, städa, tvätta, diska, handla, umgås med William och va världens bästa mamma.

 

Känner mig ganska trött efter denna vecka, så det ska bli skönt med en lite lugnare kommande vecka (förutom grupparbete i skolan). Imorgon är det jobb på ridskolan igen och det ska bli kul! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats