Stockholmsjenna

GOTT NYTT ÅR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denise

    sv: jo jag är lite osäker när vi hoppar just nu. det har blivit lite så efter jag köpte min ponny. han var inte hoppad alls när jag köpte honom så han är inte alls rutinerad när det gäller hoppningen. men han har väldigt mycket kapacitet och är inte alls rädd eller osäker, men är man inte bestämd och om man gör något fel så stannar han. därför måste jag bli mer säker för annars blir det bara pannkaka 🙂 gott nytt år!

  2. Lotta

    haha jadu carro skulle prova galoppera på lexington och han börja råbocka 😛 haha seriöst han sluta inte tillslut satt hon i snön 😛 det såg riktigt kul ut 😛 fast jag själv va lite läskigare då jag red fritte och han har inga brodd och vi gick omkull för han halka så det va tur att jag satt barbacka annars hade jag fastnat =)

  3. Tin-Tin74

    GOTT NYTT ÅR SJÄLVA!!!Jag önskar Er båda lycka till med Målen 2010 i både dressyr och hoppning. Detska bli lika intressant att följa er nästa år. Kram Martina

stats