Stockholmsjenna

Göra om i barnrummet

Hoppas ni haft en bra lördag hittills. Vi startade dagen runt 07.00, lite mys framför Pippi och sen gick vi över till mina föräldrars hus. Skönt att bo nära varandra så man kan vara mer spontan än förut.

Vi åt lite frukost där och efter det åkte vi iväg en sväng för att köpa målarfärg och lite annat. Blir ett litet projekt i Williams rum nästa vecka. När det är fixat så börjar hans rum bli klart! Ska bli såååå kul att visa er resultatet.

 

 

Jag har ofta många idéer och älskar att pyssla. Tyvärr har jag dåligt med tid över och ni som har barn vet nog att det inte är lätt att pyssla när barnen är där och för nyfikna. Ännu svårare är det när man är 100% ensamstående. Men eftersom jag bor nära mina föräldrar så hjälps vi åt lite med pyssel och barnpassning. Så nu får jag nog mer tid över till sånt. Ska bli så kul!

 

Jag frågade förut på min instastory om ni följare skulle vilja se mer av inredningen/vårt nya boende och svaret blev 100% ja. Det var några tusen som hade svarat så blev faktiskt chockad över svaret. Så självklart kommer jag dela med mig mer, både från hela vårt boende och Williams rum.

 

 

Nu ska jag dock varva ner lite och ladda upp inför kvällens Mello-mys! 🙂 Hoppas ni får en fin kväll <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats