Stockholmsjenna

God Morgon! Igår vart det utgång

God Morgon!
Fy på mig! Jag har varit riktigt dålig på att blogga. förlåt förlåt.
Men nu är jag tillbaka igen!

Frisören igår gick helt okej. jag behöll mitt blonda, klippte bort alla slitna toppar, tappade upp lite och fixade en bred sne lugg (som jag dock ej behöll). haha. Men det jag gillar med luggar är att jag kan välja själv hur jag vill ha den, jätte bred, inte så bred, inget alls, sedan nästa dag vill jag ha den. Sånt gillar jag!
Efter frisören åkte jag till stallet och packade. det var lite sorgligt och tråkigt att behöva göra det. Men de värsta är att jag inte gjorde allt (idag lördag har jag jätte mycket att göra!).
Veronica kom med moppen och hämtade mig, sedan åkte vi hem till mig. Åkte sedan iväg och käka, sen hem igen då jag hoppade in i badet och fixa mig.

Efter en lång,slapp “jag tror jag kommer somna” stund framför tv:n så bestämde vi oss för att dra ut. Så utgång vart det igår. Mycket skratt och käk på vegabaren vid kl 04.00 imorse vart det. När vi sedan hoppa av bussen så var det några snubbar som gick i min grundskola + en annan som jag kände igen väldigt väl som började snacka med oss. Han som var då lite äldre tror jag och som jag kände igen såg på engång att jag var finsk. och det kan jag säga er (!), det var första gången någon säger så!
Hemma var vi väl vid lite innan fem då jag inte fick upp dörren hem för jag är nog inte världens bästa på att låsa upp dörrar så pappa fick gå upp och öppna. Hunden kom sedan springandes upp och var jätte glad.

och nu några timmar senare så ska jag gå och väcka veronica (igen faktiskt, redan gjort det engång och hon var inte glad).

330_35513161498_2681_n
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats