Stockholmsjenna

God Morgon!

Snacka om allt det var bra väder igår, jag brände ansiktet, eller nja, kinderna. Åkte till stallet vid 13.00 igår och hade lektion till min medryttare Nina. Det sjuka igår var att jag åt typ inte något, två smörgåsar på morgonen. Sen inge mer. Och jag är fortfarande inte hungrig :/

Idag ska det tydligen bli ännu bättre väder! Tjoohooo! Fast idag ska jag inte sola något. Jag ska till stallet om ett tag och funderade på att rida ut. Får se hur det blir. Men som det ser ut just nu så ska jag göra det. Egentligen tänkte jag longera, men tror jag gör det på måndag eller tisdag istället. Eller torsdag blir nog ännu bättre, för då kommer jag ha bråttom eftersom mina föräldrar åker iväg oc jag blir ensam hemma. Måste va klar i stallet till kl. 16.00 då.

Jag måste även komma ihåg att avmaska Hero idag, och sedan tömma ut hagen. Skitgöra helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats