Stockholmsjenna

God Morgon

Igår kväll vart det inge mer inlägg eftersom jag följde med syrran till hennes barndoms vänner här i området. Drack några cider där och umgicks med dem och lyssnade på allt galet dem hade gjort under sina tonårstider. Sedan vart de lite mer seriöst snack ang. framtiden.

Fick en fråga om vad jag tror jag gör om 5 år. Hur gammal är jag då? vart min tills svars fråga. Fan, 5 år går jävligt snabbt, och då är jag (vänta, måste räkna med fingrarna igen, räknar med att det är janurari och jag är 18 …) 23 år! Eller om man räknar att exakt igår, och 5 år framåt så skulle jag alltså va 22 år. Fan, då sitter jag säkert i skiten och pluggar fan. Usch!!!!

Idag är det  i alla fall juldagen, vilket enligt min och mina vänners tradition betyder: bio dagen.
Varje år går vi på bio på juldagen. Förra året gick jag med Linnéa och såg Bee Movie. I år ska jag gå med Jennie och vi ska se Australia.

Men först ska vi nu om ungefär 40 min åka till stallet och ge hästarna lunch. Sedan blir det att mocka och fixa där, kanske rida.
Efter det ska min familj snabbt till siba, tror jag får en ny dator.

Sen blir det nog att ladda upp inför ikväll och fixa sig osv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats