Stockholmsjenna

God Morgon

Och förlåt för att jag bara försvann igår (dvs. att jag inte bloggade mer på kvällen). Pojkvännen kom över hit igår så jag umgicks med honom. Jag är sådan som inte vill sätta mig och blogga när jag är med honom (om det inte är något jätteviktigt).  Så nu vet ni vad jag gjorde igår kväll iallafall.   Det kanske även blir andra planer än vad jag tänkt mig på nyår. En vän smsade nämligen igår. Men jag får se hur det blir.

Idag är jag ledig från stallet igen. Lite skönt faktiskt. Men jag saknar min söting.  Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Utom att jag måste åka till centrum och köpa en ny skrivbok till stallet. 2009 är ju snart slut och det är ju bladen i boken också. Förra året var jag så extrem sen att en ny bok inte kom till stallet fören i februari. haha. Men iår ska jag vara bättre! (har ni tänkt på att jag pratar som om det är 2010 redan.. suck).

Aja, nu blir det frukost!

Har du några planer för idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. daga

  hmm, planer för dagen, huh? 😉 sitta och dega och vänta på nyårsafton, DÅ kan man börja ta tag i sitt liv, för då blir man liksom tvungen 😀

 2. frida

  aahh jobbigt sånt. min häst var lättlastad innan men nu är han svår, efter att några SLOG in honom i transporten en gång, suck. så jag får räkna 1 timme i lastningstid varje tävling… sist gick han dock in på 10 minuter. det gäller att behålla lugnet för hans del! hur gör din när han inte vill gå in? min kastar sig upp och ner och hit och dit på rampen och kan gå in halvvägs och sen backa ur i full fart… :S

 3. frida

  jadu, ska fundera inför morgondagen lite till. och så blir det bort till ridhuset med min store bushäst senare idag 🙂 har du ofta "hästfria" dagar?

 4. Frida

  Jag har inga planer för idag. Jag ska väl bara vara hemma och blogga antar jag, om det inte händer något annat roligt. :)Fin blogg du har! 🙂

stats