Stockholmsjenna

God Morgon

eller jag vaknade tidigt imorse och öppnade julklappen jag fick utav pojkvännen. Han skulle åka till jobbet imorse så därför öppnade jag den och sedan somnade jag om.

Igår hade jag och pojkvännen en myskväll tillsammans. Vi kollade på Flickan som lekte med elden men fattade typ inget. Salanders pappa, var det han som höll i horhandeln eller vadå?    Jävligt komplicerad film!

Nu ska jag ner och äta frukost. Sedan klä på mig varmt och gå ut med hunden. Efter det tänkte jag åka och shoppa lite. Jag är shopaholic och eftersom jag har stallet varje dag sen jag var och shoppade senast så börjar jag bli väldigt otålig! Jag måste shoppa!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats