Stockholmsjenna

God fortsättning

Vilken vecka! Julen spenderades i Mantorp hos pojkvännens syster tillsammans med deras familj och släkt. Det var så himla trevligt och mysigt 🙂 På juldagen såg vi på Hundraåringen som smet från notan och försvann och sedan var jag tvungen att åka hem till Stockholm igen för jobb. Vaknade redan vid 06.45 på måndagen och stod på jobbet kl. 08.00, redo för att släpa ner alla rea skor och väskor. Det tog 2h att få till allt och klockan 10 öppnade vi dörrarna för årets första dag på mellandagsrean. Vilket ös det blev hela dagen och jag har helt slut när jobbdagen va över vid 16.00.

 

Jag hade dock inte hjärta nog att åka hem och vila efteråt, utan det blev direkt till stallet för att pyssla och mysa lite med Hero. Han hade varit saknad under julhelgen! <3

 

Resterande dagar under veckan har det varit jobb och en hel del stall. Veckan har gått alldeles för fort och nu är redan nyårshelgen här. Hero kommer att få spendera nyårshelgen tillsammans med Gabbi. Pojkvännen och jag åker ner till Mantorp ikväll. Vankas v75 imorgon och sen ska vi vidare till Loftahammar för nyårsfirande.

 

IMG_3223 Skärmavbild 2016-12-30 kl. 11.14.38

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats