Stockholmsjenna

Gårdagens uteritt

Lång dag igen. Men nu är jag framme hos pojkvännen i Mantorp.

Igår var det som jag trodde, en lång dag. Jag kom hem runt 22.00 från stallet och stupade ner i sängen. Igår var ju planen att jag skulle rida i ridhuset samtidigt som det pågick dressyrlektion där. Men det var så himla många i stallet samtidigt som jag var där, och dessutom började det regna så det var nog rätt många samtidigt uppe i ridhuset. Jag bestämde mig för att rida ut istället, i regnet.

 

Uteritten var typ bananas! Haha, Hero var så himla nervös. Vi stannade och bråkade lite, men jag fick honom att gå framåt tillslut. Sen skötte han sig förvånansvärt bra väl inne i skogen. När vi sedan skulle rida hemåt så höll Hero på att krypa ur skinnet när han såg en vit skylt som stod vid en äng. Han har gått förbi den säkert 20 gånger, men igår kunde den ju (i hans ögon) ha dödat honom.

 

Jag fick hoppa av och leda Hero förbi den läskiga skylten innan jag sedan fick leta upp en stor sten att klättra upp på så jag kunde hopp upp igen. Och precis när jag skulle svinga upp så fick Hero för sig att backa bakåt och snurra runt (typ leta efter den läskiga skylten). Tur att man satt relativt säkert där uppe i sadeln iallafall 😉

Körde lite pyssel med honom efteråt i stallet innan jag sedan åkte hemåt. Kommer sakna honom nu när jag inte kommer träffa honom förrän på söndag.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats