Stockholmsjenna

Gårdagens ridpass

Igår red jag lite i ridhuset. Vart inte alls något avancerat då han bara varit ute i skogen och jag inte ridit ordentligt på honom sen förra onsdagen, dvs. på 6 dagar. Kände mest igenom honom lite för att se hur mjuk han var, jobbade litegrann med tempoväxlingar och lite jogg i galoppen.

 

Jacki var supergullig och filmade. Dessvärre har hon någon vana att filma så att filmerna blir stående 😉 Men bättre det än inget. Men det blir tyvärr superdålig kvalité på filmerna då, så ni får ursäkta det. Men som sagt, bättre det än ingen film alls.

 

På slutet utav passet innan jag avslutade var han jättefin, tyvärr filmande hon inte det så det kom inte med på filmen. Men den känslan jag fick då var riktigt bra. Då hade man velat ta en liten skrittpaus och börjat jobba på ordentligt med honom. Men eftersom han inte hade gått ordentligt mer än ut i skogen och en dag med medryttaren så kände jag att det hade varit elakt mot Hero.

 

 

Glöm inte bort att följa mig på min youtube-kanal som håller på att utvecklas. Där kommer ni få se filmerna först innan de kommer upp på bloggen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats