Stockholmsjenna

Gårdagens hoppträning

 

Igår tog jag mod till mig att våga hoppa på min födelsedag, en risk att kunna förstöra hela dagen om det gick dålig. Jag hade inte direkt bra självförtroende inför det hela och kände mest att jag måste. Hade gulliga Jacki med mig som red sin häst samtidigt som påminde mig om hur bra det gick och vilket bra känsla jag fick igår när jag red Hero. Och det hjälpte lite, för jag tänkte att ” aja, jag försöker iaf och försöker rida som igår.”

 

Och ååh va duktig Hero var. Det kändes så bra att han inte hoppade sådär konstigt som i tisdags. Även fast han var rätt pigg och taggad, så lyssnade han ändå på förhållningar, kom in på jämna galoppsprång och gjorde övningen fint. Hoppade ca. 5 gånger och kände mig sedan nöjd och red lite lydnad istället med övergångar trav-galopp-trav-galopp.

 

Jacki filmade två utav dessa 5 gånger. Han är ju rätt pigg, men jag är nöjd ändå! 🙂 Nu känns det bra igen.

[videofyme id=”1345108″ class=”aligncenter”]

[videofyme id=”1345906″ class=”aligncenter”]

[videofyme id=”1353452″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Gud va kul o hoppa 🙂
    så skönt med ridhus.

    Här går de nu mera använda ridbanan.
    Så i helgen står första hoppningen på schemat.

stats