Stockholmsjenna

Gårdagen på gården

Igår åkte jag som sagt till gården där jag jobbade förut. När jag kom dit så hade bästa Jessica gjort lunch, så vi åt lunch medans vi pratade lite om det senaste som hänt. Fina N ska ju trots allt föla snart! Och jag hoppas verkligen att allt ska gå vägen. Det är ju alltid lite läskigt med fölningar för man vet aldrig vad som ska ske.

 

Efter lunchen så gick vi ner till stallet där jag träffade den ”nya” stalltjejen Camilla. Känns lite dumt att säga ”den nya” då hon trots allt jobbat där sen Oktober, och jag har ju träffat henne förut 🙂

Jessica red sedan C ett tag medans jag kollade på. Gick sedan upp till stallet och snackade lite med Camilla medans hon fixade S fin inför kvällens träning.

När Jessica sedan hade ridit klart så började förberedelserna inför det som komma skall.

 

Kaspar Hållsten kom sedan vid 16.30 och red S. S är 3-åringen som nu är 4år. Det var så himla kul att se honom träna S då senast jag såg S så hade han precis börjat hoppa banor. Igår hoppade dem rätt höga hinder på slutet och en liten bana med studs och kombination. Och S gjorde det helt galant! Måste dock säga att Kaspar är otroligt modig då jag själv skulle varit lite feg om det var jag som satt på hästryggen 😉

 

Efter att Kaspar hade tränat klart så började kvällens hoppträningar. Då kom det tjejer från gårdarna i närheten och tränade för honom. Träningarna pågick från ca. 18.00 till typ 21.30. Under kvällens gång så åt jag och Jessica middag som Jocke hade köpt hem till oss, och sedan gick Jessica ner, stod på banan och hjälpte till medans jag satt kvar uppe på läktaren där de byggt som ett litet hus (det är stora glasväggar så man kan se ut till ridhuset, perfekt när det är kallt ute!) . Där träffade jag några trevliga grannar som det var väldigt kul att prata med! 🙂

 

När träningarna sedan tog slut, så fick jag skjuts till stationen utav snälla Kaspar. Tåget hem gick sedan sjukt snabbt, då allting matchade tidsmässigt.

 

Suddig bild på Kaspar och S när de rider fram

what is prozac
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats