Stockholmsjenna

Gäller att ha disciplin!

Kom hem för ett litet tag sedan från stan. Åkte in igårkväll och det vart så att jag spenderade natten där. Det var nog bra för mig att “bryta” mina vardagsrutiner lite sådär mitt i veckan och komma bort från hemmet, gymmet och stallet, för jag är så himla pumpad med nya idéer! Men jag håller allt hemligt än så länge. Min bästa idé som jag är mest taggad över är ett “projekt” som det gäller att ha 110% koncentration från mig, disciplin är bara förnamnet. Och den kan inte genomföras riktigt ännu, utan vid våren/sommaren.

Men jag vet att det går, och jag vet att det kommer bli så jävla grymt. Däremot så måste jag jobba varje dag för att det ska gå i slutändan.  För att motivera mig själv har jag bestämt mig för att göra en visionboard ikväll, så att jag kan påminnas om idéen varje dag.

 

Nu ska jag kila ut med hunden medans mobilen ligger på laddning. Sedan drar jag till stallet för ett ridpass samt insläppet.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats