Stockholmsjenna

Funderar på ett spabad

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Badshop

Som ni kanske märkt älskar både William & jag att bada. Vi badar gärna och väldigt länge. William är väl mer åt pool-hållet då han vill plaska och leka med vatten, medan jag inte hade tackat nej till ett varmt och härligt spabad. Jag menar, hur härligt hade det inte varit att ha ett eget spabad hemma? Som man kan krypa ner i när man känner att man behöver lite extra avkoppling som vi föräldrar kan behöva unna oss.

Jag har till och från tittat lite på ett spabad från Badshop. Förutom de större spabaden så har de även uppblåsbara spabad, vilket känns väldigt smidigt! Har någon utav er läsare någon erfarenhet av det?

 

 

Jag visste inte ens tidigare om att det fanns uppblåsbara spabad, utan blev förvånad över det. Dessutom blåser spabadet upp av sig själv på ca.10minuter. Smidigt! Jag tycker dessutom att de är snygga. Finns i olika storlekar & utseende/modeller som man kan välja mellan. Priset för ett uppblåsbart spabad var väldigt bra tycker jag. 

Personligen gillar jag dessa här nedan som är uppblåsbara:

Sedan finns det såklart även spabad som inte är uppblåsbara som också är snygga. Jag gillar dessa två: 

Har du något spabad hemma? Fördelar? Nackdelar? Något tips om man funderar på att köpa ett spabad?

Tipsa gärna! 🙏🏼

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats