Stockholmsjenna

Fullrulle

Veckan började rätt hektiskt med en del att göra och såklart pyssel med Hero pga. hans sår. Men nu börjar min lugna del av veckan. Mitt enda “måste” som jag har kvar denna vecka är jobb på lördag. Resten av tiden är det fokus på Hero.

 

I tisdags åkte jag ut till Hero både på morgonen för omläggning av såret och sedan cyklade jag ut efter jobbet på tisdagkvällen för pyssel, medicinering och för att ge Hero lite extrapussar. Han blir dock så himla sur efter han fått Hippotrim. Han avskyr det! Haha. Han står visserligen snällt när man väl ge honom sprutan. Men efteråt är han förbannad (som ni ser på bilden här nedan) och vägrar äta på ett litet tag. Inte ens morötter går hem då 😉

 

1

 

Igår cyklade jag till stallet på förmiddagen, gav hästarna lunchhö samt tvättade rent såret lite då en del sårvätska hade runnit ner på benet. Passade på att mysa lite med Hero i hagen också. Solen sken och det var riktigt underbart väder! Efter mysstunden cyklade jag sedan direkt till universitetet. Kändes riktigt lyx att endast ha en 10 min cykeltur till seminariesalen från stallet. Och då hade vi ändå seminariet borta vid Kräftriket som ligger en bit bort.

 

IMG_9880 IMG_9887

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats