Stockholmsjenna

Full av energi

Vilken energi jag haft idag! Kan vara så att det var tack vare att jag fick en dos av lycka när jag umgicks med min bästa vän igårkväll. Men idag vaknade jag runt kl. 06.20 och typ flög upp från sängen. Men det var lite för tidigt för att åka till stallet och morgonfodra så jag drog istället på mig träningskläderna och sprang ut på en joggrunda. Hela träningspasset gick så bra och jag hade bra med energi! När jag kom hem igen bytte jag till andra skor, drog på mig en annan tröja samt jacka och cyklade sedan till stallet för morgonfodringen och utsläppet.

 

Var så härligt att vara i stallet på morgonen trots att det var en sån dimma att man knappt såg sin hand framför sig. Men efter 2 timmar i stallet så lättade dimman upp och solen kollade istället fram. Strålande sol och klarblå himmel blev det tillslut! 😀

 

Har sedan suttit i telefon på morgonen, ätit frukost och fixat mig. Ska strax röra mig mot skolan för att undervisa eleverna. Blir min sista lektion som jag undervisar i språksociologi nu.

 

1

 

Såhär såg det ut imorse när jag ledde ut hästarna till hagen. Det kan man inte tro när det nu är strålande sol och klarblå himmel! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats