Stockholmsjenna

Framgångar på gymmet

 

Precis tryckt i mig lite frukost efter träningen och innan en shoppingdag på stan. Är riktigt nöjd med träningen idag! Körde bara kondition. Började med crosstrainern och avslutade med löpbandet. Vanligtvis brukar jag bara köra PW-tempo på löpbandet för att komma igång med hela kroppen, men idag testade jag mina gränser lite. Tidigare har det känts som att benen ska vika sig varje gång jag började springa lite på löpbandet, så jag har lixom blivit lite “rädd” för att testa. Men idag kände jag att det skulle bli en bra dag, så jag ställde mig på löpbandet, ökade takten och började jogga. Och till min förvåning så kändes det lätt i benen och jag orkade hålla igång tempot.

 

Jag måste nog tacka min PT som satt ett ruskigt bra träningsprogram till mig med mycket benträning. För det känns som att jag varit så svag i benen att jag därför inte orkar springa ordentligt på löpbandet. Sprang i endast 20 minuter (eftersom det var första gången) och kände mig nöjd sen! Fy vad bra det kändes 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats