Stockholmsjenna

Frågestund

IMG_1344

 

Jag har på senaste tiden fått så många frågor om allt möjligt på mina olika konton på sociala medier. Jag har inte haft möjlighet att svara på allt och ibland så glömmer jag bort att svara eller så hittar jag inte vilken bild på exempelvis instagram som frågan ställdes på. Därför tänkte jag att vi kör en frågestund här på bloggen!

 

Så passa på att fråga vad du vill och vad du har funderat över! 😊

Min fråga till er är om ni vill att jag kör ett vanligt inlägg eller ett videoinlägg när jag svarar på era frågor? 😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej. Jag är rätt ny här på bloggen och är helt tagen av din livshistoria. Det har samtidigt gjort att jag är nyfiken på att veta mer om DIG. Vi får läsa mycket om söta William och din älskade Sebastian. Men vem är du? Jobb? Studier? Intressen?

 2. Lena

  Först måste jag säga att jag beundrar dig! Du är en inspiratör och förebild för många. En riktig superkvinna!
  Till min fråga, hur tänker du kring när William växer upp och börjar förstå mer. Ska han veta om sin pappa eller kommer du inte nämna något förrän han själv frågar?? Hur kommer du göra om du träffar en ny man senare i livet?? Han lär bli “pappa” till William då?
  Sen har jag ytterligare en fråga om män. Hur tänker du kring manliga förebilder/fadersfigur i Williams liv??

 3. Anne Zethrin

  Du finns i mina tankar och jag hejar på dig från distans och följer dig. Stor kram från Anne o Dappe

 4. Johanna

  Det har inte gått så lång tid sedan Sebastian försvann. Hur hanterar du sorgen nu när William kommit? Får du mycket hjälp av familj och vänner?
  Jag hamnade i en liknande situation för två år sedan och lever nu själv med min dotter. Det enda jag kan skicka med dig är att livet blir lättare och du kan inte förändra det som hänt men däremot påverka din framtid och de val du gör. Med positiv inställning kommer man långt trots att det värsta har hänt. Kram!

 5. Matilda

  Berätta gärna hur en dag ser ut för dig och William! Min son är ungefär lika gammal och jag känner att dagarna bara går och att jag inte hinner med mycket annat än bebisgos (vilket jag visserligen inte har så mycket emot ;))

 6. Sanna

  Hej! Grattis till din plutt! Jag har min egen som kom den 8:e juni i v 38+6 🙂 tycker min grabb har vuxit så otroligt snabbt, och är intresserad av hur mycket W har vuxit! Vi startade på 50 cm och 3320g, är nu efter 7v uppe i 58cm och över 5 kg :p

 7. Bea

  Hejsan
  Grattis till lilla W. Har följt din insta i några månader och kollade 1000 i väntan på bild från BB. jag är från Finland och undrar vad du har för finska rötter och varifrån.

 8. E

  Hej! Jag är mycket imponerad över hur du verkar hantera situationen. Hur gör du för att bearbeta din sambos bortgång? Vi har råkat ut för en liknande sak i vår familj och det gör ont i mig att se min syster må så dåligt över att sin älskade gått bort samtidigt som hon har en liten son att ta hand om. All kärlek till dig!

 9. Anna Änghede

  Hej! Började läsa din blogg för några månaders sen & nu läser jag den varje. Shit vad stark du är! Du inspirerar verkligen! Jag är gravid i v.22 & har funderar på samma Emmaljunga som du har. Är du nöjd? Är du nöjd med valet av lufthjul? Där står jag och väljer mellan lufthjul eller inte. Vore bli jätteglad med lite respons på vagnen. Hälsningar, Anna

 10. Fia

  Först vill jag bara säga att jag tycker du är helt fantastisk! Jag fick mitt första barn två dagar före dig och har följt dig nu och innan i din graviditet. Blir så mäkta imponerad av dig som är så stark. Jag är nyfiken på mycket men tänkte passa på att fråga hur du gör med maten. Vilken ersättning kör du på? Pulver eller färdig? Min lille son blir så himla frustrerad när han måste vänta på mig när jag fixar ersättningen som är i pulverform. Hur ofta äter din lilla W? Kram

stats