Stockholmsjenna

Första advent

Igår var det första advent. Herregud, tänk att vi börjar räkna ner till jul?! Det här året har verkligen varit konstigt, annorlunda och kanske inte så roligt som ett år brukar vara.

Vi har en tradition att på första advent julpynta i stallet. Men när vi kom fram dit ville William hellre rida. Och jag är inte den som säger nej till det 😊 Vi fixade i ordning Kalvin och sedan fick William rida i ridhuset.

Båda två skötte sig så bra. Alltid kul att se Williams leende när han rider ❤️ Blev mycket skritt och trav. William tycker det är roligast att trava.

William är väldigt intresserad av bokstäver, ord, att skriva osv. På en ridbana finns ett flertal bokstäver. Medan vi skrittade runt så gick vi igenom vilka bokstäver som finns och sedan fick William säga något ord som börjar på den bokstaven. Han var så duktig! På bilden nedan ser ni ”R som räven” och ”B som bollen”.

Efter ridningen pysslade vi om Kalle igen. William var väldigt kärleksfull och ville mest pussa på Kalvin hela tiden ❤️ Självklart med min övervakning.

När Kalvin gått ut i hagen igen för lunch så fixade vi i ordning boxen, fikade med Pippi Långstrump-pepparkakor och varm choklad. Väldigt mysig dag ☺️

På kvällen gick vi över till Williams mormor & morfar, åt middag och hade lite adventsmys där med glögg, lussebullar och pepparkakor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats