Stockholmsjenna

Förlossningskurs och järnvärde

Känns som att man fått mycket gjort idag, vilket är skönt. Nu är jag förbered inför morgondagens seminarium på universitetet och jag har även fixat med lite andra ärenden.

 

Nu ska vi strax iväg på en förlossningsföreläsning här i Linköping. Barnmorskorna har verkligen tjatat om det, så det känns skönt att det äntligen blir av. Dock kommer vi att missa lite på slutet då vi måste gå några minuter tidigare därifrån. Vi ska nämligen direkt vidare därifrån till travet då Scarpia ska starta. Och det kan man ju inte missa 😉

 

Men innan vi ska iväg till föreläsningen så ska jag svänga förbi apoteket. Min nya barnmorska ringde nyss och ville prata lite om mina provsvar som togs förra veckan. Mina järnvärden har ju varit lite lägre i några veckor, och nu visade blodprovet att mina järndepåer var låga. Dom låg tydligen på 26. Så nu har jag blivit ordinerad att börja ta Niferex. Får hoppas att järndepåerna och Hb-nivån blir bättre. Så kanske jag slipper känna mig så extremt trött hela tiden 😉

 

IMG_4844

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats