Stockholmsjenna

Förebeda ett års kalas

Tänk, idag är det 1 juni och om 2 veckor fyller min lilla bebis år!

När slutar man kalla bebisar för bebisar egentligen?

Jag tycker att William är min lilla bebis fortfarande, men samtidigt tycker jag att han börjar bli ett barn. Svår övergång det där..

Det känns så oerhört konstigt att det redan gått ett år med. Någon borde stoppa tiden! Jag minns det fortfarande som igår när jag låg där på förlossningssängen, svor och hade så ont. Och inget slår känslan när man äntligen efter timmar av kämpande får upp sin lilla bebis på sitt bröst.

 

 

 

Men.. Nu såhär ett år senare är det snart dags för Williams 1 års kalas. Jag är som vanligt seg med allt, men det gör inget 🙂 Tårtan är i alla fall fixad, William har skrivit sin önskelista och jag ska bara förbereda det sista inför själva kalaset och sen blir det såklart mer fix dagarna innan.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Visst går tiden fort? Min tjej har redan hunnit bli 1½ år och lillebror/lillasyster kommer om ca 9 veckor 😀

    Mysigt med 1-årskalas! Det är ändå väldigt stort ♡

stats