Stockholmsjenna

För mycket nu…

Haft en mysstund me världens bästa Hero i hagen. Satte mig ner i gräset och han betade alldeles vid mig. Sötnöt! Men jag behövde det verkligen, lite tid tillsammans, i lugn och ro. Speciellt nu när jag inte mår så bra och magen bråkar med mig. Till och med mina vänner som känner mig väl gissar på magkatarr pga. min livsstil.

 

Hem kom jag och det är så vanligt en bitter stämning här hemma… Orkar verkligen inte vara här, och känt så i några veckor. Därför är det så skönt att jag mestadels bara sover här, är borta på jobb eller stallet resten utav tiden. Och de få gånger då jag är hemma tidigt så går jag ofta och lägger mig tidigt för att vila upp mig.

 

Saknar att bo själv som jag gjorde när jag jobbade hos J & J…

Men imorgon blir det de vanliga: jobb och stall. Nu är det sovdags.

 

Uppdaterar imorgon om dagens träning som vart en hoppträning. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats