Stockholmsjenna

Födelsedagsfika

Började dagen med en härlig sovmorgon. Det var helt underbart att sova ut för engångsskull. Är inte ofta jag får den möjligheten pga. jobb, morgonfodring, plugget eller så är det byggjobbare som börjar borra i lägenhetsbyggnaden. Men en ledig söndag med sovmorgon var precis vad jag behövde. Låg faktiskt kvar i sängen till kl. 10.00, men då fick jag rätt bråttom när samtalen började trilla in. Jag skulle nämligen få finbesök för födelsedagsfika.

 

Jag fyller år imorgon, men eftersom det är på en måndag så fick det bli födelsedagsfika såhär dagen innan, och nästa helg blir det födelsedagsmiddag. Det var supermysigt med både familj och bästa vän här. Mycket snack och skratt. Mamma hade även köpt med en supergod tårta från Paus Bagarstuga i Västerhaninge. Deras tårtor är gudomligt goda! Mamma hade även köpt med deras Västerhaninge limpa till mig, jag avgudar den! Bästa bageriet som gör allt hemma på plats.

 

1

 

Efter lite tårtätande och kaffedrickande så blev det presentöppning. Fick jättefina saker till lägenheten och sen har jag ju sen tidigare fått både en Howardsoffa och en kontinentalsäng från föräldrarna. Världens bästa föräldrar! <3 

Efter paketöppnandet så hjälptes vi alla åt att möblera om min lägenhet lite och pappa satte upp tavlor åt mig. Tur att man har händiga föräldrar när man själv inte vågar använda slagborren 😉

Och även fast det inte är just min födelsedag idag, eftersom den är imorgon. Så är det världens bästa storasysters födelsedag idag. Tråkigt bara att hon inte kunde vara med idag eftersom hon bor i Finland. Men man får ta igen det nästa gång hon är i Stockholm på besök.

 

2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats