Stockholmsjenna

Flyttdagen

Igår var det flyttdag. Vaknade upp tidigt och städade klart badrummet helt. Min pappa kom sen över för att hjälpa med flytten och vi började tömma lägenheten och strax därefter kom flyttfirman och lastade in möblerna i flyttbilen.

 

När alla möbler var ute så dammsög & skurade jag golvet en sista gång och sen låste jag dörren och sa hejdå till min lilla 3a 👋🏼

 

När jag flyttade in i den lägenheten sommaren 2017 så var den inte ordentligt flyttstädad och det var kaffefläckar mm. på väggen. Inför denna flytt hade jag målat över allt på väggarna och åtgärdat allt sånt som förra hyresgästerna inte hade fixat som var sönder (tvättmaskin, duschslang, fula hål i väggen, barn som ritat med röd krita på vägg, klinker som var sönder mm.). Har nog aldrig sett den lägenheten så ren och fräsch som när jag lämnade den igår 🙈

 

Lämnade nycklarna och hämtade mina nya. Fick höra av fastighetsförvaltaren att de skulle byta ut köksluckor och lite sånt i min nya lägenhet. Inga problem tänkte jag. Så vi åkte till min nya lägenhet och när jag öppnade dörren så såg jag det jag fasat för sen förra flytten: INTE FLYTTSTÄDAT! Man blir ju så jävla trött… “Inte igen..” hann jag tänka.

 

Fastighetsförvaltaren var dock snabb och fixade så en städfirma kommer idag och städar rent hela lägenheten och en fastighetsskötare har varit där nu på morgonen och bytt ut lite lampor och duschslangen.

 

Tur i oturen så bor mina föräldrar i samma område dit vi har flyttat, och de åkte utomlands igår så William & jag har inkvarterat oss hemma hos dom så länge tills allt i lägenheten är fixat.

 

Nu till det ni har frågat så mycket om: vart ska ni flytta?

Vi har flyttat till en större lägenhet strax utanför stan. Nära till natur och 20min till city. Ett lugnt och barnvänligt område med naturen & hästar precis runt hörnet.

 

Så fort min lägenhet blir helt färdigfixad så tror jag att det kommer bli perfekt. Och det kommer garanterat dyka upp bilder så fort allt är klart 😊

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats