Stockholmsjenna

Finbesök

Känner mig nästan lite bortskämd just nu med bra nätter. Men det får jag nog ångra mig inatt bara för att jag skrev sådär 😉 Inatt sov lilla W mellan kl. 22-02, sedan 02.30-05 och sedan från kl. 05.30 till kl. 08.40. Jag var så himla utvilad när jag vaknade. Det var till och med så att jag vaknade före honom imorse. Dessutom så vaknade jag till innan honom varje gång så jag hann smyga upp och fixa mat till honom innan han vaknade till och började gråta. Så vi hade en gråtfri natt! Tjohoo!

 

Förmiddagen gick extremt fort och vid lunch kom min barndomskompis Linnéa på besök. Jag och Linnéa har känt varandra sen Linnéa var 6 veckor gammal, dvs. när hon va lika gammal som William är nu. Jag va nyfödd. Vi bodde grannar under hela barndomen och umgicks väldigt mycket då vi var jämngamla. Vi fick lite olika intressen sen när vi blev äldre så på senare tid har vi inte umgåtts lika mycket. Men så fort vi ses så känns det ändå som om det var igår. Och det är så det ska kännas med äkta vänner.

 

Det var iallafall hennes första möte med lilla W och han tyckte hon var väldigt intressant och spännande. Först var han lite blyg, men efter ett tag så bjöd han på sig själv och satte igång med att prata ordentligt med Linnéa.

Linnéa är även en rockbrud, så lilla W fick en snygg AC/DC tröja av henne. Hon får ta med honom på konserter sen när han blir lite äldre 😉

 

IMG_1333

 

Glad kille imorse! 😀

IMG_1330 fullsizeoutput_c21

Linnéa och William hade en del att prata om 🙂

IMG_1339

William blev sen trött efter att ha varit vaken sen kl. 8 så han somnade och vaknade upp för en kort matstund och sedan somnade han om igen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats