Stockholmsjenna

Film från tisdagens hoppträning

Här kommer videoklippet från tisdagens hoppträning. Vi filmade bara min sista runda och Hero hade blivit lite trött, vilket syns. Fick klippa lite då och då i filmen då hästar stod i vägen, men jag hoppas det vart ok ändå 🙂

Jag lät även ljudet vara kvar, och klippte med lite delar när jag själv pratar mellan hindrena. Tänkte att det kan vara kul för er att se/höra.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    korsgaloppen ❤️ haha
    vet inte om det bara är jag, men tycker han ser lite konstig ut i bakbenen i vissa lägen i galoppen speciellt vänster bak när du kommer mot den lila/svarta hindret. men det kanske är strumpan som jag blir lite knäpp av xD

stats