Stockholmsjenna

Falsterbo 2015

1

Då var Falsterbo-veckan över och vilken underbar helg vi haft! Mingel, hästar, tävlingar, fest, vänner och en hel del skratt. Nästan att man säger så att det som hände i Falsterbo får stanna där helt enkelt.

Vi åkte ner i torsdags på eftermiddagen och kom fram till ett blåsigt Falsterbo runt 23.00. Kom till huset vi bodde i Skanör och typ slocknade på en gång när vi kom fram. Upp tidigt på fredagen och kollade på tävlingarna samt minglade runt lite på mässområdet. Självklart var fredagens favoritupplevelse att se Nations Cup. Vilken stämning på läktaren (!) och helt underbart att Sverige kom på en delad andra plats med Tyskland.

 

På lördagen vaknade vi upp lite sega och tog oss in till tävlingsplatsen efter lunch. Vi såg en del hoppning men även dressyr under dagen. Självklart såg vi kamelracet också som var såå sjukt kul att se. Haha, jag vill också rida kamelrace! Men det blev en rätt kort dag på tävlingsplatsen då vi sedan bestämde oss för att dra hemåt och förbereda oss för en sista utekväll i Falsterbo, som blev heeelt galet… Dans, drinkar, shots, minnesluckor, jag skulle hänga knäveck på en vägbom kl. 03.00 på natten, tappade min mobil i skogen (som vi sen hittade igen) osv. Men jäkligt kul hade vi!

 

På söndagen vaknade vi upp ännu segare fast tog oss rätt tidigt till tävlingsplatsen för att se allt. Kändes lite vemodigt att sitta där och inse att man snart skulle hemåt. Efter GP-klassen fick vi sedan skjuts till Malmö utav min sponsors (eller ja, han som äger företaget som sponsrar mig och Hero) fru, fikade lite i Malmö innan vi sedan tog snabbtåget hem till Stockholm. Väl framme vid centralstationen så tog jag första bästa taxi hem och kom hem strax efter midnatt.

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats