Stockholmsjenna

Event och kalas

 

Vilken helg vi haft. I fredags var vi ju på frukosteventet och på eftermiddagen var vi iväg och besökte förskolan där William fått garantiplats och i lördags var vi på Lilys 1 års kalas.

Det var en helt strålande dag i lördags och jättekul för William att få gå på kalas. Han sov visserligen när vi kom dit, men vaknade upp lagom till tårtan.

 

 

Efter att ha ätit lite jordgubbstårta så busade han med de andra bebisarna i bollhavet tills han blev trött igen och kalaset tog slut.

 

I söndags hade jag en massa småjobb och fix blandat med lek och bus med William. William somnade inte förrän kl. 22.45 så det blev en sen kväll. Vi var däremot på lekparken på kvällen så an fick gunga lite. Självklart hittade han en bil också. Det var faktiskt skönt att va på lekparken när det inte var så himla varmt.

 

 

Idag ska vi till BVC för vaccination och 1års kontroll. Hoppas William slipper feber nu och att han inte är lika otröstlig som de andra gångerna när han blivit vaccinerad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Vilken fin och charmig kille du har! 😚 Får jag fråga hur William sover, på dagar och nätter? Jag har en liten i samma ålder och det är trassligt värre nu, behöver ff sova 2 ggr under dan och det är svårt att “hinna få in”, han får ju inte sova för sent på dan, då blir det uppesittarkväll. Somnar ändå ofta rätt sent på kvällarna (niotiden) och är vaken (pigg/kan inte somna om) ett par timmar per natt. Varje läggning är jättestökig och tar tiiid, han bökar runt, sitter, står och kommer inte till ro. Funderar på om det är fler som har det likadant. 🙂 Och om det går över. 😉 Fyller ett nästa vecka.

stats