Stockholmsjenna

En underbar helg

Haft en alldeles underbar helg, som tyvärr gick lite för fort. I fredags började jag dagen i stallet och sedan direkt till universitetet för en heldag där. När vi hade slutat skyndade jag mig hem, duschade och fixade mig ordning innan jag spenderade en helkväll i stan med fina Stephanie. Var ute och åt på restaurang och sedan blev det en del vin och drinkar.

 

IMG_7688 IMG_7702

 

Vaknade upp på lördagen lite smått bakfull och åkte till jobbet. Efter en lång jobbdag träffade jag sedan några vänner på lördagkvällen och hade det supermysigt!

På söndagen släpade jag mig sedan upp tidigt för morgonfodring i stallet. Anne kom dit tidigt hon med, så vi passade på att rida ut tillsammans. Blev en uteritt i nästan 2h, i strålande solsken! Så himla underbart och precis vad jag behövde.

Vi red först bort mot Lappis och därifrån till universitetet. Vek sedan av in i Lill-Jansskogen, red igenom där och sedan genom Norra Djurgårdsstaden. Slutrundan blev längst med vattnet vid Värtan.

 

IMG_7747

 

Hero var så himla duktig! När jag köpte honom var han extremt nervig och jag kunde inte ens rida från stallet upp till ridbanan utan att han backade hemåt. Så att han idag klarar av uteritter i stadsmiljö utan att spöka ur är helt underbart! Vilket framsteg och utveckling han har gjort! Blev mest skritt under ridturen men även trav och galopp.

 

Väl tillbaka till stallet så fixade vi till det lite fint inför visningen av lilla huset. Hann precis bli klara några minuter innan visningen började, och jag cyklade hem för att fixa mig inför ännu ett jobbpass.

Så med andra ord var helgen verkligen helt underbar! Spenderat kvällarna med mina underbara vänner och haft en alldeles underbar uteritt med Hero.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats