Stockholmsjenna

En överraskning väntade

Igår gick lektionen jag hade så himla bra. Fick lite struktur över lektionen och eleverna var riktigt duktiga. Var imponerad över deras fokus!

 

Åkte hemåt direkt efter lektionen och när jag kom hem möttes jag av fina S i dörren med kyssar och en jättefin blombukett. Han vet allt hur man charmar och överraskar mig 😉 Dessutom var han så himla hemlighetsfull i telefon nån timme innan jag kom hem, och nu förstår jag ju varför. Men just då förstod jag ingenting.

 

1

 

Vi åkte sedan till stallet då han varit snäll och köpt spånbalar åt Hero. Och sen blev det en lugn kväll hemma med middag och mys. Precis vad jag behövde igår. Jag sov så himla bra under natten också, vilket var skönt då jag de senaste nätterna haft mardrömmar.

Idag är det fullrulle igen i skolan. Men idag håller jag inte i några lektioner själv. Blir mest planeringsarbete och vara med på lektioner när några elever har prov samt en annan lektion när de förbereder sig för nationella provet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats