Stockholmsjenna

En månad kvar…

Jag lovade ju er för några dagar sedan att jag hade en liten nyhet jag skulle avslöja i veckan. Och här är den: jag kommer att flytta om exakt en månad! Jag har ju bott i min nuvarande lägenhet i ca. 1.5 år, men nu är jag redo för något större. Det blir inte en jättestor flytt då min nya lägenhet är i samma område som den jag bor i nu. Så jag kommer fortfarande bo kvar på Djurgården. Jag kommer bara flytta typ 2 kvarter bort till en helt nyproducerad lägenhet!

 

Anledningen till flytten är att jag hittade en mindre tvåa. Jag trivs väldigt bra i min lilla etta, men på senaste tiden har jag känt att det vore väldigt skönt att ha ett separat sovrum i lägenheten. Så när tillfället dök upp så kände jag för att ta den 🙂

 

1

 

Jag längtar verkligen tills jag flyttar in i den nya lägenheten och kan börja inreda den! Tror att jag spenderar några timmar per dag på att kolla inredning och hitta inspiration just nu. Men det är ju så himla kul! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats