Stockholmsjenna

En lite mör Hero

Idag vart det lite lösgörande i ridhuset. Hero var väldigt stel åt vänster, så där försökte jag jobba igenom honom ordentligt. För att inte störa så jättemycket så lät jag honom trava på med ett rätt så långt steg, så jag koncentrerade mig bara på att få honom att mjukna till. Han kändes även lite mör i bakbenen. Kanske fick lite träningsvärk efter gårdagens ridpass i snön? Det är ju inte helt omöjligt.

 

Jobbade iallafall mest i trav då jag kände att om han har träningsvärk så är det ingen idé att traggla runt med galoppen. Lät honom lunka på och jobbade rätt mycket på åttvolter, vanliga volter samt lite serpentiner.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Noomie

    Jag undrar om du har någon erfarenhet av Novabett, och om ni isåfall skulle vilja dela med er av det? Positiva & Negativa saker, allt tas emot! 🙂 Jag funderar nämligen på att kköpa ett sånt till min unghäst, men vill gärna veta lite om det innan. (a)

  2. Mikaela

    Har du några tips på ridsportsbutiker i sthlm, som jag kan hitta säkerhetsvästar och ridstövlar (gärna skall de ha racesafe).

    Tänkte varför inte fråga stockholmsjenna själv. hon borde ju ha koll 😉

stats