Stockholmsjenna

En helt ny värld! tack

Okej, jag kom hem ca. en timme tidigare än jag planerat och ska därför bjuda er på en bild på mig med mina nya glasögon.hihi

Kan säga det att om man e så blidn som jag är (på långt håll) så är det som att se en helt ny värld när jag sätter på mig glasögonen. Jag såg tillochmed små gruskorn i mörket som låg på grusvägen när jag satt i bilen påväg hem. I vanliga fall är det bara en mark jag ser, ser inte dem där små gruskornen. Helt underbart att se alla små detaljer!

+ är att jag ser smart ut 😉

Skärmavbild 2013-08-05 kl. 15.02.53
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elli

    skitsnyggt ju Jenny!Vad fin du var i håret förresten 🙂 Visst är det skönt att se?! Jag e likadan…pallar inte ha linser,för då måste man peta i ögonen och det är äckligt, men borde nog kanske fixa det ändå.Hur mår hero? Jag har rätt lite i skolan nästa vecka, vill du ha träningshjälp?

stats