Stockholmsjenna

En hel vecka

Ännu en ny vecka har gått och jag drunknar i skoluppgifter, tentor och jobb såhär innan jul. Kan konstatera att det inte är en bra kombination att jobba i butik (julhandeln) och plugga samtidigt när det är jul. Kan bli lite för mycket då. Men det är bara att bita ihop, ladda upp med energi och köra!

 

Ladda upp med energi var något jag gjorde under helgen. Hade en ledig helg från jobb så jag passade på att försöka undvika plugg, även fast jag satt lite under helgen och filade på min hemtentamen. Mestadels blev det pyssel i stallet men tyvärr ingen ridning då Hero lyckades skada sig i hagen i torsdags. Såret såg värre ut än vad det var, men det satt lite dumt till. Speciellt under dessa tider när det varit en hel del lera och regn. Han har därför fått gå med ett skyddande bandage/omslag på i hagen och boots för att han inte ska riva upp såret mer. Han fick gå lite utan bandaget i hagen under helgen, men det resulterade tyvärr i att såret gick upp på en gång.

 

1

 

I övrigt under helgen så har fokuset varit på att andas ut, slippa stressen, hitta lugnet och umgås med nära och kära. Blev middagar, shopping på stan och bland annat ett restaurangbesök på EAT i MOOD-Gallerian där jag testade lite nya kinesiska smårätter. Var väldigt gott även fast min mun höll på att brinna upp då den ena rätten var lite för stark för mig. Men det är alltid kul att testa lite nytt 🙂

 

I lördags var det även en tävling som heter VM i V75, som är en frågesportstävling och om jag förstod det rätt så behövde man tippa rätt på nån/några (?) omgångar för att kvala sig till finalen. Sebbes kompis vann hela tävlingen och blev därmed världsmästare i V75 och vi mötte upp honom på kvällen för lite firande på bland annat Icebar där allt, även glasen, är i is. Liten lokal, men kul upplevelse! 🙂

Och på tal om den där frågesporttävlingen, jag tycker vi borde ha något sånt i ridsporten. Fast samtidigt blir ju den klassiska frågan hur det ska finansieras… Tyvärr har ju inte ridsporten samma ekonomiska förutsättningar som travsporten.

 

1 2

Jag avslutade sedan veckan med lite adventsmys hemma hos mig med familjen och min bästa vän. Jag hade bakat lite som vi mumsade på medan Lucia och annat juligt gick i bakgrunden på tvn. Skönt att avsluta veckan med lite skitsnack och umgänge med sin bästa kompis 🙂

 

3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats