Stockholmsjenna

En fin relation

Idag var jag hemma från min VFU pga. mitt öga. Har mestadels vilat hela dagen så jag är fit for fight imorgon när en universitetslärare kommer på besök under min lektion.

 

Jag var däremot en kort sväng i stallet idag eftersom jag va tvungen att mocka och fixa till Hero. När jag cyklade hemåt stannade jag till vid hagen för att hälsa på honom. Eftersom det ändå var ett par dagar sen jag faktiskt umgicks med honom så stannade jag kvar ett tag och pysslade lite i hagen med honom samt busade lite. Typsikt bus för oss är att när jag börjar gå fortare/jogga iväg så springer han efter, ibland “fintar” jag av honom och då gör han en snäv tvärvändning för att vända tillbaka mot mig etc. Vi körde även lite ledarskapsövningar. Han var väldigt nyfiken, alert och social idag. Och gosig! 🙂

 

När jag sen skulle ut från hagen såg jag en äldre man som suttit på en parkbänk, tittat på oss och fikat. Han reste sig upp när jag klev ut från hagen och sa “vilken underbart fin relation du och din häst har!”. Åh, det värmde verkligen i hjärtat att få höra det! 🙂

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats