Stockholmsjenna

En bra helg

IMG_1459

 

Haft en riktigt bra helg denna vecka, och mycket har hänt! Det började med att jag i fredags åkte in till Gamla stan för att möta upp Stephanie och Jessica som jag pluggar ihop med på universitetet. Vi har inte träffat varandra sen vi fick sommarlov, så vi åt lunch på Vapiano tillsammans och snackade om lite allt möjligt. Det var väldigt trevligt att träffa dom igen och imorgon börjar ju skolan igen så då ses vi nästan dagligen.

 

Efter lunchen åkte jag vidare till jobbet och jobbade i några timmar. Dagen flöt på bra och på kvällen kom Sebastian hem till mig för lite middag. Timmarna bara flög iväg då vi hade rätt mycket att prata om och tillslut slocknade vi båda på kvällen.

 

IMG_1499 IMG_1500 IMG_1496

 

Vaknade sedan upp på lördagen, fixade mig i ordning och åkte in till Stureplan för att träffa Gabbi och sedan åkte vi till stallet tillsammans. Blev en rätt lång stalldag med pyssel, ridning och intag av hästar. Gabbi filmade mig och Hero lite samt så fick hon själv rida. Det var så himla kul att få upp henne i sadeln igen efter 4 års uppehåll för hennes del. Och hon kände att Hero utvecklats sen sist.

 

Men det här får ett eget inlägg med bilder och videoklipp senare idag 😀

 

1

 

Efter stallet åkte vi hem till mig och hade middag här. Och det blev ett bra avslut på en bra helg. Idag är det jobb för mig som gäller och sedan ska jag till stallet, pyssla och dona samt ha kvällsfodringen. Lär nog somna som en stock när jag kommer hem på kvällen. Och på måndag är det dags för första dagen på universitetet efter ett 3 månader långt sommarlov.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessie

    Man blir gärna lite förslappad av långa ledigheter. Eller är det kanske bara jag?
    Lycka till med studierna vilket fall

stats