Stockholmsjenna

Det här med skvallerbloggar

Jag vill tacka er läsare som tipsat mig när skvallerbloggen Pownieskvaller skrivit om mig. Det är rätt kul att se vad skvallerbloggarna hittat för något “smaskigt”-skvaller.

Jag minns speciellt en skvallerblogg som kallades Topriders (som tyvärr inte finns kvar längre), som borde fått en eloge då hon som drev bloggen hittade sånt skvaller jag aldrig trodde att någon skulle hitta. Det var bland annat riktigt gamla partybilder från när jag var typ 13 år, gamla ridbilder, aktuell partyskvaller från när jag var ute med vännerna på stan (vem skvallra?!) till ryttarskvaller som gällde mig.

 

Dock så tycker jag att denna “nya” skvallerblogg Pownieskvaller borde få en liten eloge de med. Om man jämnför Pownieskvaller med exempelvis Ponnysanning, så är Pownieskvaller just det, mer skvaller. Och alla vet om att det är i stallet som det skvallras mest. Hästmänniskor älskar skvaller, och är riktigt duktiga på det.

Ponnysanning var roligare att läsa förut, när de skvallrade mer om saker. Nu är det mest tråkiga inlägg om nyheter kopierade från Hästmagazinet, Hippson och Tidningen Ridsport etc, samt “failbilder”. Hade jag velat se failbilder hade jag kollat på facebook, hade jag velat läsa hästnyheter så hade man läst just Hästmagazinet, Hippson etc.

 

En skvallerblogg ska inte vara elak. Den ska vara rolig, komisk och innehålla skvaller. Den ska inte innehålla en massa “failbilder, hot or not/high or low (eller sån där skicka in dina bilder, bli betygsatt)”, nyheter och tusen reklamklipp videos.  Det gäller nog att nischa en blogg och att bloggarna ska klara av att skriva “rent”, dvs. inte tappa tråden.

 

Den absolut bästa skvallerbloggen som lyckats och som jag tycker man ska ta inspiration ifrån är heltklart Falsksanning. Där har ni något som kallas SKVALLER! Och dessutom just om bloggare (och inte en massa skit).

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Håller helt med dig!har gått över från ponnysanning till Pownieskvaller.
    Falsksanning har jag nog läst sen starten! 😀

stats