Stockholmsjenna

Det där med en ny start…

Äntligen är en ny vecka här och jag bara längtar tills det här skitåret ska ta slut. Längtar så till en ny start 2016. På tal om ny start så brukar man säga en ny vecka, en ny start. Så lite av den inställningen tänker jag ha idag.

 

I helgen var det mest fokus på jobb och stall. Umgicks lite med några klasskamrater en sväng på fredagen också. Höll på att blåsa bort när jag mötte upp dem, och tack vare stormen så höll jag på att blåsa bort ännu mer när jag väl åkte hem. Stallet klarade sig iallafall hyfsat under stormen. Var bara ett fönster som hade gått sönder.

 

På lördagen jobbade jag och igår var jag iväg på julbord med jobbet. Alltid kul att umgås med kollegorna lite utanför jobbet eftersom vi knappt ses på jobbet. Var sedan i stallet på kvällen igår och pysslade med Hero.

 

Idag startade jag dagen med morgonfodring i stallet. Hade hoppats på att Hero inte skulle rulla sig direkt när han kom till hagen, men tji fick jag…  Efter stallet gick jag hem, åt frukost samtidigt som jag läste lite kurslitteratur inför dagens seminarium. Ska snart börja röra mig mot universitetet. Fokuset idag är på plugg och andra tråkiga saker som tvättstuga och städa lägenheten. Men det är bara för att då har jag en helt ledig dag imorgon med fokus på Hero och ett träningspass 🙂

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Klart hästarna också måste få känna att det är jul! Här fick hästarna två stoora säckar med morötter och inslagna julklappar att öppna, haha 🙂

stats