Stockholmsjenna

Dammråttan med positiv energi

om jag skrev igår så vart det en låååång kväll i stallet. Åkte dit vid 16 och kom hem vid 22. När jag väl kom fram till stallet och hade mockat & bytt vatten så ställde jag mig och borsta Hero i 1h. Han var sååå dammig och svansen var helt trasslig. Så det vart en ordentlig K9-rykt med hjälp utav Nano spray & Mirra Shine. Man kan ju inte se ut som en dammråtta när man blir sponsrad med de bästa produkterna på marknaden 😉

 

Efter den långa rykten så trallade vi upp till ridhuset. Vart ett ordentligt dressyrpass då jag jobbade igenom ordentligt att han inte fick gå på bogarna och hänga i handen. Värst var att han var så framtung. Jag blir galen på sånt! Fick iallafall till det mot slutet och han gick mycket bättre då.

 

Huvudarbetet gick ut på att mjuka upp sidorna samt jobba mycket på åttvolter. Red även många galoppfattningar, en kort sträcka galopp och sen en ny fattning just för att aktivera honom hela tiden och få honom koncentrerad på arbetet. I galoppen skötte han sig väldigt bra. Men det märks att han inte är helt igång ännu.

 

Men jag är ändå väldigt nöjd över hans arbete & hans positiva energi som han alltid har.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats