Stockholmsjenna

Bra träningspass

Har njutit av den sista solen nu under helgen och idag är det dags för jobb igen. Sen är det enbart en vecka sommarlov kvar innan plugget börjar och hösten officiellt är här.

 

Jag är uppe med tuppen idag för att åka till stallet. Men tyvärr blir det en vilodag för Hero då jag måste stressa mig vidare till jobb. Imorgon är jag ledig en dag igen och då blir det ett dressyrpass.

 

I övrigt har förra veckan varit väldigt bra träningsmässigt med Hero. Han har tränats nästan dagligen och varit väldigt fin att rida. I torsdags fick vi en så otroligt fin känsla att jag satt med ett leende och fick rysningar. Han har utvecklat en väldigt fin trav på sistone och när vi i torsdags först fick ett litet missförstånd så blev han så överambitiös att han sköt på ordentligt bakifrån och öppnade upp jättefint fram. Fick honom att jobba på så ett tag, och sen lättade jag ur och avslutade passet då jag gissar på att han fick kämpa på rätt bra när han gick så fint. Men han verkade så nöjd över sig själv och vid avskrittningen när jag öste beröm och kramar till honom så åkte öronen fram och man såg på hans uttryck att han visste att han gjort ett bra jobb.

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats