Stockholmsjenna

Blöt ridtur

Efter brunchen tog vi oss sedan till Kungsgatan och därifrån åkte jag vidare till stallet. Hade planerat en uteritt, men vädret började bli sämre på eftermiddagen så jag höll mig på grässlingan runt hagarna där vi konditionstränade lite. Men tillslut föll regnet ner över oss och fy vad blöta vi blev! Jag kunde typ krama vatten ur ridbyxorna när vi kom tillbaka till stallet.

 

I övrigt så var Hero väldigt fin att rida. Pigg, framåt och inte alls sådär tramsig som han brukar vara när man rider utomhus 🙂

Jag fick dock ett litet “orosmoment” när jag kom fram till stallet då jag upptäckte att Hero hade lämnat kvar sin morgonmat. Trodde att han blivit sjuk eller något. Märkte dock sedan att hans morgonmat låg kvar i hinken. Så han måste ha fått någon annans mat och kanske inte tyckt det var gott eller något (verkade va någon olja eller liknande i maten, eller det kändes iaf så när jag luktade och kände på det). Hero hade dock ätit upp all morgon- och lunchhö och han åt glatt vid insläppet med, så honom var det inte något fel på.

 

1 2 3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats