Stockholmsjenna

Bloggfri vecka

Har tagit en lite välbehövlig paus under veckan som varit. Haft alldeles för mycket jobb, plugg och annat som gjort att när jag kom hem om kvällarna så behövde jag bara andas ut och slappna av. Ville inte ha ett till “måste” som lätt blir ett stressmoment om man egentligen inte har tid. Men nu har jag all tid i världen!

 

Veckan som gick var som sagt stressig, men väldigt bra. Umgåtts mycket med vännerna i kombination med jobbet och plugget. Blev några dagar ute på bryggan för sol och många dagar spenderades även i stallet.

 

Hero har varit väldigt fin att rida, även fast det vissa dagar varit för varmt för att rida. På lördagen stallades Hero in för hösten, så nu är man tillbaka till vardagsrutinerna. På söndagmorgonen åkte jag till stallet kl. 05.00 för att vara med vid ihopsläppet då Hero skulle få nya kompisar i hagen, och ihopsläppet var helt odramatiskt. Det var bara hans nya boxgranne som han inte var så förtjust i.

 

I övrigt så var jag även på utomhusbio i Rålambshovsparken på kvällen i lördags. Det var supermysigt där alla satt på filtar, hade med sig picknick och drack gott. Vi hade med oss ett gott vin som vi njöt av samtidigt som de visade E.T på bioskärmen.

 

1 2 3 4

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats