Stockholmsjenna

Babylena fötter

I annonssamarbete med Maybeauty

 

Varje söndag efter en dag med jobb på ridskolan så brukar jag unna mig lite egentid som avslut på veckan. Det har blivit som en liten mysig rutin jag har. Jag brukar använda någon ansiktsmask eller testa på någon ny produkt och sätta mig framför någon serie och ta det lugnt.

 

 

Denna gång har jag testat The Fantastic Foot Mask från Maybeauty. Jag kände att mina vintertrötta fötter behövde bli babylena och få lite vård.

Jag tycker att denna Foot Mask var väldigt smidig och enkel att använda. Man sätter på sig en mask likt “tofflor” på fötterna och låter sitta på i 1-2 timmar innan man tar av sig dom.

 

 

Det jag tyckte var smidigt är att man fortfarande kan gå runt och göra vad man nu behöver fast man har på sig fotmasken. Man blir inte begränsad till att sitta still under tiden den verkar. Förutom att gå till Williams rum någon gång när han vaknade till, så satt jag dock mest i soffan och tog det lugnt under tiden.

 

Efter 1-2h sköljer man av fötterna med vatten och sedan är det bara att vänta. För efter några dagar börjar man ömsa skinn på fötterna.

 

 

Jag var lite ivrig så jag kollade noga varje dag efter resultat. Men bara efter ca. 3 dagar så började jag ömsa skinn och sen blev det bättre.

Och fötterna blev faktiskt babylena och mjuka efter att ha använt The fantastic foot mask, därför kan jag varmt rekommendera den till dig.

 

Med koden JENNA30 får du 30% på ett köp 🙂

Här är länken till erbjudandet: https://maybeauty.se/jennafoot

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats